ХРИСТОС ВОСКРEС!

Це святкове привітання завжди наповнює наші серця благоговінням і радістю, як би часто його не виголошували. Пройшовши спасенний шлях Великого посту і Страсного тижня, нині ми з духовним натхненням зустрічаємо Святу Пасху. Сьогодні усі православні християни згадують і святкують подію, яка і досі залишається незбагненною для людського розуму: на третій день після Хресної Смерті повстав із гробу Господь наш Ісус Христос.

Під час святкування цієї знаменної події  не забуваймо згадати у своїй молитві усіх, хто помер від коронавірусної інфекції, нині хворих на цю недугу, а також тих, хто залишається з ними, – лікарів, медичних сестер, усіх працівників лікарень, їхніх рідних. Пам’ятаймо також і за наших військових, військових медиків, капеланів та волонтерів.

Пам’ятаймо, що маємо поділитися цією радісною звісткою з усіма, хто у скорботі та потребує нашої розради.

Підносячи молитви до Воскреслого Господа нашого, благаймо Його, щоб Він благословив нашу державу, послав нашому народові здоров’я, мир, злагоду. Нехай Світло Воскресіння Христового  надає нам  силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було чистим, як Святий  Благодатний  вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.

А також хотілось запросити всіх на спільне Великоднє Богослужіння, яке буде відбуватись 1 травня з 21:00 по 6:00, протягом якого будуть освячуватись продукти з дотриманням всіх правил карантину, при собі мати захисну маску, за адресою: Свято-Покровський храм УПЦ (ПЦУ) міста Немирова, перехрестя вулиць Будівельників (колишня 25-ти річчя Жовтня) та Ведибіди.

ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОСКРЕСНЕ УКРАЇНА!

 

З любов’ю у Воскреслому Христі

Немирівський благочинний

Вінницько-Тульчинської єпархії

Української Православної Церкви

(Православної Церкви України)

протоієрей Роман Ковальчук